Kinderanimatie aan huis

Kinderanimatie aan huis, ook bij u mogelijk!

 

Ga voor het ideale verrassingseffect bij de kinderen!!!

Niets is zo gemakkelijk om uw kinderfeestje thuis te laten plaatsvinden. U hoeft zich niet langer zorgen te maken ivm het uitzoeken van een perfecte locatie, activiteit,... Voorzie kinderanimatie, zoals bijvoorbeeld een clown, en geef voordelig al het werk uit handen!

U wenst kinderanimatie aan huis? Op deze pagina vindt u een overzicht van talrijke kinderanimaties en animators, welke aan huis komen, en ook uw kinderfeest volledig opvrolijken!


Enkele voorbeelden: clown, goochelaar, kindergrime, kinderanimaties,...


Mr. Creezy kinderanimaties

Mister Creezy

Mr. Creezy verzorgt kinderanimatie op alle gelegenheden. Of het nu een kinderfeestje betreft, of evenement...Mr. Creezy zal ongetwijfeld een meerwaarde betekenen voor uw gasten. Deze animator is te boeken als ballonnenclown, goochelaar,...

Omgeving: Wommelgem / Bazel
Gsm: 0478/82.28.79
Website: www.mrcreezy.be

 

» Offerte aanvragen

 


Ballonplooier Marie of Maggy

Kinderfeestje aan huis

Heb je binnenkort een kinderfeestje thuis?
Ballonplooier Marie of Maggy komen naar jou thuis toe in kleurrijke outfit. Ze verbazen jong en oud door grote en kleine ballonfiguren te maken. Er is ook interactie met de kinderen. Zo worden ze erbij betrokken door bijvoorbeeld ballonnen te leren plooien, of een ballonspelletje te spelen.
Plezier verzekerd, en gegarandeerd succes in huis!

Adres: Lindenstraat 23, 2970 Schilde
Website: nog geen website

 


Creakleur en Creamien

Creakleur biedt workshops thuis aan!

Kinderanimatie op maat, aan huis!
Geschikt voor verjaardagsfeestjes van A tot Z, babyborrel, grimeren, ballonnetjes plooien, glitter tattoos. Alles is mogelijk in samenspraak! Geschikt voor klein en groot! Creamien biedt u ook een groot aanbod workshops aan.

Omgeving: Alken (Limburg)
Website: nog geen website

 


Jouw vermelding hierboven? Klik hier.